top of page

Брестол

-говори немски

Онлайн индивидуални
курсове и частни уроци по
немски език. Обучение
през скайп с учител.

  • индивидуални и полуиндивидуални курсове
 
  • в удобно за Вас време
 
  • стартиране веднага
 
  • безплатен пробен урок
     

Немски за деца и ученици

Нашите курсове и частни уроци по немски език за деца и ученици са подходящи за всички, които изучават немски език в училище в България или една от немско говорящите страни. Защо обаче са необходими допълнителни занятия:

  • В Германия например често трудностите в началните училища идват от факта, че чуждестранният ученик се обучава от немскоговорящи учители и често не са разбирани, което води до стресиране в тази ранна детска възраст. Добре е в такива случай да се обяснява на български и да се прави паралел между двата езика, когато немският не е роден.

  • В България от друга страна немският език в училищата се изучава периферно и по-повърхностно, като учебният процес е доста бавен и безрезултатен. С частни уроци това обаче бързо може да се компенсира.  

 

Курсовете по немски за деца и ученици при нас обикновено са под формата на частни уроци, като се съобразяваме изцяло с учебната програма в училище. Взимат се впредвид и трудностите, които те срещат, като се работи паралелно по тяхна или препоръчана от нас учебна система. 

Добре е ученика да е поне в начално училище, за да може да е наясно с поетите задължения. При по-малките е почти невъзможно без присъствието на родител.

Немски за деца и ученици
bottom of page