top of page

Брестол

-говори немски

Онлайн индивидуални
курсове и частни уроци по
немски език. Обучение
през скайп с учител.

  • индивидуални и полуиндивидуални курсове
 
  • в удобно за Вас време
 
  • стартиране веднага
 
  • безплатен пробен урок
     

Курсове по немски за възрастни

С възрастта обикновено все по-трудно се учи език. Погълнати сте от ежедненвието, а навиците да се учи език са останали в далечното минало. Дори и да сте прекарали години в немскоговоряща страна осъзнавате, че без учебен процес трудно се постига напредък в езика. Причината е, че често не можете да си обясните граматически построяването на изреченеито. 

 

Скайп курсовете по немски за възрастни в Брестол са за всички, които работят или учат в една от немскоговорящите страни, както и за тези, които искат да опреснят знанията си, защото немския им е необходим в работата.

 

Учебната система е с практическа насоченост, засягайки теми от ежедневието, като всеки урок започва със сцена от снимки, към които се слуша аудио. Задачата Ви още от самото начало е да пресъздавате чутото на немски, като Ви се задават въпроси най-често.

Възползвайте се от безплатния пробен урок, който е не само подходящ за определяне на нивото, но и за да се провери технически изправността на скайп връзката. Нашите входящи тестове са също подходящи за определяне на нивото. Пропуските в езика като цяло са нормални и те се изглаждат в процеса на работа.

 

Учебният процес е изцяло във Ваши ръце и зависи от времето и усилията, които инвестирате в него. Добри резулатати се постигат с постоянство и усърдие.

 

bottom of page